Вила Мелодија
Грабовица

Вила Мелодија, домаћинство Жиже и Ивана Ивановића, налази се на удаљености 6км од Горњег Милановца у месту Грабовица, на надморској висини од 650 м. Располаже са десет лежаја, од тога 3 француска, и кревецом за бебу, и то у двокреветној, трокреветној и четворокреветној соби, кухињом са трпезаријом и салом за ручавање. Издаје се цела кућа током целе године са могућношћу самосталног спремања хране, као и коришћења пуног пансиона. У дворишту куће се налазе љуљашке за децу, као и монтажни базен пречника 3,6 м. Гостима је на располагању стони фудбал, као и спортски реквизити (фризби, рекети за тенис и сл.)У близини куће налазе се 4 извора воде. У оквиру домаћинства се налазе воћњак, повртњак, топла леја и објекат са домаћим животињама и зечевима.

Доступно за кућне љубимце.

Категорија: 1

Активности
Радионица сликања по стаклу. Радионице штрикања и кувања. Организовање излета Таково, Рудник, видиковац Клик, манастири Враћевшница и Вујан и сл.

У близини домаћинства
Планина Рудник, верски објекат-манастир Враћевшница, Вујан, историјски локалитет и друго.

Производи који се могу купити
Домаћи ликери (вишња, малина), лепо упакована зимница, сувенири које газдарица слика на стаклу

Карактеристично за понуду
Масажа малинама - 15 € уз конзумацију малиновог сока или малиноваче + поклон папуче које израђује газдарица. Погодно за групе и странце.

Опремљеност
Тв, интернет, грејање централно, домаће животиње, отворен базен.

Језици у објекту
Немачки, руски, енглески.


Вила "Мелодија" - Грабовица - Жижа и Иван Ивановића


3 собе
10 лежаја
Моб: 063 18 22 684
Веб: www.vilamelodija.com