Апартмани Мијаиловић
Гојна Гора

Апартмани Мијаиловић, власника Бошка Мијаиловића, налазе се у селу Гојна Гора. Лако доступни, поред асвалтног пута, у лепо уређеном, пространом двористу, смештена је засебна кућа, наменски грађена за издавање туристима. Располаже са 5 двокреветних соба и једна трокреветна, свака са сопственим купатилом и простором за одлагање ствари. На спрату објекта налази се лепо опремљен заједнички дневни боравак, трпезарија са опремом за припремање и служење хране, ТВ сала и библиотека, интернет, клима уредјај . У дворишту пуном зеленила и цвећа налази се базен за купање, клупе за одмор, као и објекти које кориисти домаћин, а где се може боравити преко дана. Домаћинство се налази у близини реке Каменице, чија вода је бистра и чиста, тако да се може за време летњих дана купати и пецати. У понуди је пун пансион, као и могућност самостаног припремања хране. По избору госта. Доступно за кућне љубимце. Погодоно за децу, риболовце и љубитеље природе.

Тип домаћинства: Пољопривредно

Категорија: 1

Активности
Шетња по ливадама и шумама, обиласци културно - историјских споменика, верских објеката, купање у базену или реци, брање лековитог биља и шумских плодова, лов и риболов, вожња бицикала;

У близини домаћинства
Коштунићи, Равна Гора, Овчарско -кабларски манастрири, Пожега… Домаћин нуди обилазак околине и упознавање са богатом историјом овог краја.

Производи који се могу купити
Сокови, џемови, мед, кајмак

Језици у објекту
Француски, Немачки, Енглески.


Апартмани "Мијаиловић" - Гојна Гора - Мијаиловић Бошко


6 соба (5/2, 1/3)
13 лежаја
Моб: 065 846 26 66