Turistička ponuda sela Srbije za „treće doba“turisticka ponuda sela

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac učestvovala je na trećoj prezentaciji „Turističke ponude sela Srbije za treće doba“ u letnjoj sezoni 2013. godine, koja je održana u sredu, 24. aprila 2013. godine u prostorijama JUTE u Beogradu.


Prezentaciju su organizovali Udruženje preduzetnika u seoskom turizmu Srbije, Nacionalna asocijacija turističkih agencija „JUTA“ i turistička agencija „Rekreaturs“ iz Beograda.


Turističke organizacije i davaoci usluga u seoskom turizmu izložili su programe i uslove prodaje svojih usluga, prilagođene za penzionere. Prezentaciji su prisustvovali predstavnici 17 organizacija i udruženja penzionera sa područja beogradskih opština. Pored našeg grada, turističku ponudu prezentovali su Zapadna regija, koja obuhvata 15 opština, Kosjerić, Knić, Kragujevac, Prolom banja i drugi.


Bogatu ponudu seoskog turizma, kao i program jednodnevnih izleta u Rudničko-takovskom kraju, predstavila je direktor Turističke organizacije, Mira Mirković. Prisutnima je podeljen štampani propagandni materijal i priređeno prigodno posluženje, pripremljeno u saradnji sa domaćinstvom Milana Popovića iz Klatičeva.


turisticka ponuda sela turisticka ponuda sela turisticka ponuda sela


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji