“Turistički cvet” četvrti put u opštini Gorni Milanovac

Dobitnik “Turističkog cveta” 2015 je TRC “Momčilo Čeković” Koštunići u kategoriji – ugostiteljski objekat za smeštaj.


Najveće priznanje u turizmu Srbije, “Turistički cvet”, koje se dodeljuje povodom svetskog dana turizma 27. septembra, ove godine dobitnicima je uručeno u Palati Srbija 26. septembra. Priznanje dodeljuje Turistička organizacija Srbije za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji.


Priznanja su dodeljena u pet kategorija: turistička organizacija, turistička manifestacija, receptivna turistička agencija, ugostiteljski objekat za smeštaj i organizacija ili pojedinac.


Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac kandidovala je Turističko-rekreativni centar “Momčilo Čeković” Koštunići u kategoriji Ugostiteljski objekat za smeštaj – podkategorija ostali ugostiteljski objekat za smeštaj.


Izuzetni kapaciteti kojima ovaj centar raspolaže, dobra usluga i vrhunski kvalitet proizvoda, doprineli su da TRC “Momčilo Čeković” Koštunići, dobije nagradu “Turistički cvet” 2015. Time je opštini Gornji Milanovac, četvrti put u istoj kategoriji, doneto ovo visoko priznanje za razvoj turizma.


Uručenju nagrada prisustvovao je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, koji je rekao da srpski turizam beleži pozitivne rezultate u ovoj godini, kao i da je za sedam meseci zabeležen rast broja turista od 12 odsto. On je dodao da je dobar rezultat dala i dodela vaučera i najavio da se od 1. januara naredne godine nastavlja sa dodelom 50.000 vaučera, za koje će građani moći da se prijavljuju tokom cele godine.


Prisutnima se obratila i direktorka Turističke organizacije Srbije (TOS) Gordana Plamenac koja je, izmedju ostalog, istakla da je ove godine bilo više prijavljenih za nagradu, nego prethodnih godina i naglasila da turizam jeste šansa Srbije.TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji