TOOGM na Sajmu turizma u BeograduTuristička organizacija opštine Gornji Milanovac imala je veoma zapažen nastup na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan od 21-24. februara 2013. godine.


Promovisan je turistički potencijal Rudničko - takovskog kraja kroz raznovrstan štampani materijal i prezentaciju na led ekranu. U ponudi su jednodnevni izleti, kategorisana domaćinstva koja se bave seoskim turizmom, lovni turizam, planinarenje markiranim stazama, sportsko-rekreativni turizam, manifestacije i drugi oblici turizma za koje postoje uslovi na ovim prostorima. Za ovu priliku pripremljen je flajer povodom 160 godina od osnivanja Gornjeg Milanovca. Vladalo je veliko interesovanje za turističke destinacije opštine Gornji Milanovac, smeštajne kapacitete, kulturno-istorijska spomen obeležja, kalendar manifestacija, lov, planinarenje, sportsko-rekreativne centre, auto kampove, kao i za arheološka iskopavanja na Rudniku. Ostvareni kontakti na sajmu, kao i brojne sugestije i predlozi, veoma su značajni za rad Turističke organizacije.


Našu ponudu upotpunili su kulinarski specijaliteti koje je pripremila vila „Melodija“ iz Grabovice, kao i gostovanje izvorne pevačke grupa iz Brđana i benda „Papanikolau“ iz G.Milanovca, koji su doprineli da naš štand bude zapaženiji.


Nadamo se da će naša uspešna prezentacija na sajmu doprineti boljoj posećenosti, kao i da će biti više gostiju koji žele da provedu odmor u našim selima i uživaju u gostoprimstvu naših domaćina.
 


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji