Vila EtnaNa manje od 100km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgrađeni turistički kompleks Vila “Etna”. Pored prostranog restorana, kojeg krasi moderan enterijer i “kamin” sala, kompleks poseduje i luksuzno opremljene sobe, wellness , veliku hidromasažnu (đakuzi) kadu, zatvoreni bazen (sa turbo-jet uređajem) u kojem je temperature vode minimum 32°C i dva bazena na otvorenom.


Veliki restoran Vile “Etna” pored tradicionalnih jela (jagnjetina i teletina ispod sača) i roštilja, nudi pravu italijansku kuhinju (paste, grilovane piletine sa različitim prelivima, bifteke…),kao i pice (peć na drva).


Vila raspolaže sa dve četvorokrevetne, dve trokrevetne i sedam dvokrevetnih soba, kao i dva velika, šestokrevetna apartmana. Sve sobe poseduju:

  • - TV sa satelitskom i kablovskom televizijom
  • - Telefon
  • - WIFI internet visoke brzine
  • - Klima uređaj
  • - Zasebno kupatilo
  • - Mini bar
  • - DVD player
  • - Podno grejanje


Podno grejanje, francuski ležaj, TV, mini bar, kao i “room servis” čine da se gost oseća ugodno u svakoj našoj sobi. Posedujemo i sobe za nepušače. Za sve posetioce hotel obezbeđen je parking prostor. Dozvoljeno je unošenje kućnih ljubimaca. Radno vreme recepcije je od 7h do 1h.


Vile “Etna” svojim gostima nudi i wellnes. Wellness je jedinstvena oaza koja će vam omogućiti harmoniju duha i tela, kao i potpunu revitalizaciju fizičkog i mentalnog sistema. U wellness centru, koji u svom sastavu ima dve saune, slanu sobu , parno kupatilo, relax masažu i đakuzi kadu, moći ćete da birate neke od tretmana koji se danas koriste u vrhunskim wellness centrima.


Vila poseduje veliku letnju baštu koju krasi malo jezero sa vodopadom, kao i posebno odvojenim (intimnim) dvorištem gde se nalaze dva bazena, letnji šank, igraonica na otvorenom (teren za basket, bilijar, sto za stoni tenis, stoni fudbal), kao i veliki prostor sa ležaljkama za sunčanje.


Ceo centar je pokriven bežičnim internetom, a gostima su na raspolaganju i fax, štampač, skener i fotokopir aparat.Vila “Etna”


Adresa: Varošica Ugrinovci bb, 32300 Gornji Milanovac

Tel: 032 5749 254

Mob: 062 180 16 17

Web: vilaetna.rsFotografije:
Mapa:

TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji