Sajam u Nišu
U niškoj hali “Čair” od 26-28. aprila 2016. godine održan je 17. Мeđunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, na kome se predstavilo 130 izlagača, uglavnom iz Srbije, kao i iz Republike Srpske, Mađarske, Grčke, Makedonije i Bugarske.


Sajam je zvanično otvorio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić u prisustvu direktorke Turističke organizacije Srbije, Marije Labović i gradonačelnika Niša, Zorana Perišića, koji su se takođe obratili prisutnima.


Na sajmu su organizovane brojne prezentacije banja, festivala, turističkih destinacija Srbije i regiona. Slogan ovogodišnjeg sajma “Merak nema cenu” domaćin je opravdao ukusnim specijalitetima niške kuhinje i vinima iz tog kraja, koje su posetioci i učesnici sajma imali priliku da degustiraju.


Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac predstavila je turističku ponudu Rudničko-takovskog kraja prvog dana sajma na štandu Turističke organizacije Čačka i izložila štampani material na štandu Turističke organizacije Srbije.


Najveće interesovanje vladalo je za seoski turizam, manifestacije, planinarenje, kao i upoznavanje sa bogatom kulturno-istorijskom baštinom opštine Gornji Milanovac.


     


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji