Održan sajam turizma u NišuTuristička organizacija opštine Gornji Milanovac predstavila je svoju turističku ponudu na Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu u periodu od 30. marta do 01. aprila 2017. godine u hali SC Čair.


Sve turističke destinacije, seoski turizam, manifestacije, aktivni odmor i ostale zanimljivosti predstavljene su posebnim štampanim materijalima, banerima, izjavama za novinare i pojedinačnim razgovorima sa posetiocima štanda.


Organizacija je sajamske dane iskoristila i posetila 10 turističkih agencija sa sedištem u Nišu, za šta je pripremljen poseban štampani material prilagođen ovakvoj vrsti komunikacije. Poseta agencijama naišla je na vrlo povoljan prijem i većina ih je izrazila zainteresovanost za saradnju. Bilo je i onih koji su mišljenja da prvo treba da posete našu opštinu i sami se uvere u kvalitet onoga što nudimo, što je sasvim razumljivo i prihvatljivo. Mišljenja smo da će ova novina u postupanju Turističke organizacije uticati na povećanje turističkog prometa. Saradnja sa agencijama ostvarena je i na sajmu preko Yuta organizacije i biće proširena na ostale delove Srbije.


Sajam su posetili v.d. direktor Turističke organizacije Desimir Ćalasan i član opštinskog veća Jasmina Marić koji su svoj dolazak iskoristili da razmene iskustva sa ostalim učesnicima sajma, prevashodno Turističkim organizacijama i da porazgovaraju sa posetiocima štanda.


Pored Turističkih organizacija na Sajmu su se predstavljale agencije, vinarije, proizvođači zdrave hrane, restorani, izrađivači suvenira, udruženja i pojedinci koji se bave narodnom radinošću.


Sajam je imao međunarodni karakter.


     


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji