Nagrade za Turističku organizaciju opštine Gornji Milanovac na 9. Izložbi suvenira i turističkih publikacija u LeskovcuDeveta Izložba suvenira i turističkih publikacija održana je 17. i 18. novembra 2016. godine u holu Leskovačkog Kulturnog centra u organizaciji Turističke organizacije Leskovca.


Na Izložbi, koja je i ove godine bila takmičarskog karaktera, pored 60 turističkih organizacija iz Srbije, kao izlagači učestvovali su i predstavnici Bugarske i BIH.


Nakon trodnevnog žiriranja, žiri, sastavljen od eminentnih leskovačkih likovnih i književnih umetnika i predstavnika Turističke organizacije grada Leskovca, dodelio je nagrade najuspešnijim izlagačima u više različitih kategorija.


Turistička organizacija Gornjeg Milanovca osvojila je dve nagrade:


U kategoriji – Jednolisna turistička publikacija – treću nagradu /za jednolisne flajere: Gornji Milanovac, Takovo i Rudnik/.
U kategoriji – Višelisna turistička publikacija preko 50 strana – Drugu nagradu dele Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac i Turistička organizacija opštine Ivanjica. Nagradjena je publikacija “Tragom dinastije Obrenović kroz opštinu Gornji Milanovac”.


     

     


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji