Mud®ijadaOd 31. avgusta do 2. septembra, u Lunjevici kraj Gornjeg Milanovca, održaće se deveta po redu Mud®ijada, Svetsko prvenstvo u pripremanju afrodizijaka i specijaliteta od belih bubrega.


Spontanost i zabava su glavne karakteristike ovog festivala, pored ozbiljnog kulinarskog takmičenja u pripremanju specijaliteta od belih bubrega.


Polovinu posetilaca i takmičara čine žene, koje su jaka konkurencija muškom delu takmičara. Bilo kao učesnike, posetioce ili u članove žirija, Mud®ijada okuplja mnogobrojne zaljubljenike iz svih delova Srbije, a imala je i mnogobrojne inostrane goste. Kutlače su sa domaćim kuvarima ukrštali entuzijasti iz zemalja poput Australije, SAD, Izraela, Južne Koreje, Makedonije, Mađarske, Brazila, Danske, Holandije, Bugarske... Svaka od ekipa pripremala je jedno ili više takmičarskih specijaliteta, tako da se festival može pohvaliti velikim brojem unikatnih vrhunskih jela od belih bubrega.


Za ovaj festival, najavila se ozbiljna nemačka ekipa zabavne emisije Galileo, koja se trenutno emituje na TV Prva. Ukrstiće kutlače sa ostalim takmičarima i zabeležiće ovaj šampionat koji će se emitovati širom Evrope.


Više informacija o Mud®ijadi možete saznati na zvaničnom sajtu festivala www.ballcup.comTOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji