Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u NišuTuristička organizacija opštine Gornji Milanovac učestvovala je na 15. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu, koji je održan od 03-05. aprila 2014. godine.


Promovisan je turistički potencijal Rudničko - takovskog kraja kroz raznovrstan štampani materijal. Štand je privukao veliku pažnju posetilaca i novinara. Vladalo je veliko interesovanje za turističke destinacije opštine Gornji Milanovac, smeštajne kapacitete, kulturno-istorijska spomen obeležja, kalendar manifestacija, lov, planinarenje, sportsko-rekreativne aktivnosti, auto kampove, uspon na Ostrvicu, kao i za arheološka iskopavanja na Rudniku.


U okviru programa sajma, održano je više prezentacija u cilju promocije aktivnog turizma, što je od velikog značaja za dalje aktivnosti turističkih organizacija.


Nadamo se da će naša uspešna prezentacija na sajmu u Nišu doprineti boljoj posećenosti naše opštine kao turističke destinacije, kao i da će biti više gostiju koji žele da provedu odmor u našim selima i uživaju u gostoprimstvu naših domaćina.
   


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji