Još jedna nagrada Turističkoj organizaciji opštine Gornji MilanovacNa XII Međunarodnom festivalu turističkih publikacija “Kofer slova” u Kruševcu, Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac primila je priznanje za III nagradu u kategoriji za jednolisnu turističku publikaciju.


Međunarodni festival turističkih publikacija “Kofer slova”, koji je održan u Kruševcu, 14. i 15. oktobra 2016. godine, okupio je više od 50 turističkih organizacija iz Srbije, a bilo je nekoliko i iz regiona - Bugarske, Slovenije, Rumunije…


Na svečanosti povodom obeležavanja Dana grada Kruševca, 14. oktobra u Narodnom muzeju u tom gradu, dodeljene su i nagrade za najbolje u oblasti turizma. Ocenjivan je promotivni material, nastao u poslednjih godinu dana.


U narednom periopdu Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac uzeće učešće na osmom “Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma“ koji „Šumadija sajam“ organizuje sa Gradskom turističkom organizacijom “Kragujevac”, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, od 24. do 26. novembra 2016. godine.


Pre toga, TOOMG će učestvovati na IX izložbi suvenira i turističkih publikacija “Leskovac 2016” koja se održava 17. i 18. novembra 2016. godine.


Biće to prilika da turistički radnici razmene ideje, kao i da na kreativan način predstave svoje gadove i opštine u najboljem svetlu.


     TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji