Javna raspravaPoštovani posetioci ovim putem vas pozivamo da učestvujete u javnoj raspravi na temu Program razvoja turizma regiona 2012-2022. godine putem našeg sajta. Program je postavljen u pdf formatu tako da ga možete preuzeti, ili otvoriti direktno (podržavaju svi moderni browseri).


Opština Gornji Milanovac je zajedno sa lokalnim samoupravama Kraljeva, Čačka, Vrnjačke Banje i Raške, kroz međuopštinsko partnerstvo, uz podršku USAID projekta održivog lokalnog razvoja, učestvovala u pripremi i izradi Programa razvoja turizma 2012-2022. godine i Analize turističkog sektora za čitavo područje međuopštinskog partnerstva.


Unapređenje turizma predstavlja bitan segment razvoja čitavog regiona, a kako bi se maksimalno iskoristili potencijali, težilo se formiranju objedinjene turističke ponude gradova i opština kroz međuopštinsko partnerstvo. Kombinovanjem raznih turističkih atrakcija sa savremenim trendovima, gradovi i opštine treba da stvore ponudu koja će biti prepoznatljiva i konkurentna i na domaćem i na međunarodnom turističkom tržištu. Nacrti ovih dokumenata biće predmet više posebnih javnih rasprava koje će biti održane u Kraljevu, Čačku, Gornjem Milanovcu, Vrnjačkoj Banji i Raški.


Nakon pregleda dokumenata pošaljite nam vaš predlog, kritiku, sugestiju, komentar i učestvujte u javnoj raspravi. Vaši komentari će biti objavljeni na sajtu nakon odobrenja od strane administratora. Vaša e-mail adresa neće biti objavljena, služi isključivo da vam potvrdimo da li je vaš komentar objavljen.
KomentariLjiljana Novakovic
22. oktobar 2012.
Na inostranom trzistu se mora iskljucivo nastupati kao Turisticka ponuda Srbije:
1.Poseta i razgledanje Beograd i program koji se trasira na osnovu zainteresovanosti gosta za vrstu turizma, sta gost zeli da vidi(Kulturno naslede Srbije, manastire, banje, lovni turizam itd.) 2. Obavezno gostu nuditi Ruralni-seoski turizam i to sa nocenjem u seoskom domacinstvu...sam kontakt gosta sa nasim seljanima ce brzo doprineti razvoju ino-turizma. Npr.Komsije u selu povratnici iz Cikaga, kod njih je dosla prijateljica sa cerkom, njen utisak prenet u Ameriku je uticao da naredne godine 20 prijatlja zele da dodu u Srbiju...nismo svesni koliko imamo manifestacija, lepu prirodu, druzeljubivost, kulturu itd. Dajem podrsku razvoju ino-turizma jer jedino tako mozemo brzo napraviti suficit u budzetu i zaustaviti pustosenje sela, zaposliti ne zaposlene -otvoriti jeftino radno mesto. Kao doprinos svemu ovome, trudim se da zajedno sa seljanima sela Ozrem, Opstina Gornji Milanovac napravimo Etno selo, kuhinja i veseraj centralizovani, a gosti spavaju u seoskim domacinstvima, organizacija raznih izleta, normalno i selo ima svoj sadrzaj koji nudi gostu.
 
Administrator
09. oktobar 2012.
Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora. Vaša E - mail adresa neće biti objavljena.
 Pošaljite nam poruku:


Ime i prezime


Kontakt telefon


E-mail


Tekst poruke


captcha

Unesite kod koji vidite


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji