Interkultura Gornji Milanovac
Volonteri lokalnog ogranka Interkultura Gornji Milanovac učestvovali su u razmeni volontera sa lokalnim italijanskim ogrankom iz Venecije.


U program Interkulturе, koji ima razgranatu mrežu volontera u više od pedeset zemalja koje učestvuju u razmeni, uključena je i Gimnazija “Takovski ustanak” iz Gornjeg Milanovca.


U okviru saradnje sa učenicima i profesorima iz Gimnazije, u periodu od 4-8 aprila 2016. godine, direktor Turističke organizacije, Mira Mirković, učestvovala je u razmeni profesora, volontera lokalnog ogranka Interkultura Gornji Milanovac sa lokalnim italijanskim ogrankom iz Venecije.


Prema programu domaćina, a u pratnji turističkog vodiča, obišli su najposećenije turističke destinacije, upoznali se sa izuzetno vrednim kulturno-istorijskim nasledjem, kao i sa radom i nastavom u osnovnim i srednjim školama koje su uključene u Interkulturu. Prisustvovali časovima organizovanim povodom Dana interkulture, posetili turističku školu i imali niz korisnih sastanaka, radionica i drugih aktivnosti.


Bila je to prilika da se razmene ideje, iskustva i planovi, kao i pozivi za buduću saradnju.


Krajem godine očekujemo uzvratnu posetu ogranka iz Venecije, tako da ćemo biti u priliici da predstavimo naše turističke potencijale, rad sa mladima i pružimo im priliku da uživaju u našem gostoprimstvu.


     

     

        

        


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji