Вила Етна
Варошица Угриновци бб, 32300 Горњи Милановац

На мање од 100км јужно од Београда, на обронцима планине Рудник, у варошици Угриновци, налази се новоизграђени туристички комплекс Вила "Етна". Поред пространог ресторана, којег краси модеран ентеријер и "камин" сала, комплекс поседује и луксузно опремљене собе, велнес , велику хидромасажну (ђакузи) каду, затворени базен (са турбо-џет уређајем) у којем је температура воде минимум 32°C и два базена на отвореном.

Велики ресторан Виле "Етна" поред традиционалних јела (јагњетина и телетина испод сача) и роштиља, нуди праву италијанску кухињу (пасте, гриловане пилетине са различитим преливима, бифтеке…),као и пице (пећ на дрва).

Вила располаже са две четворокреветне, две трокреветне и седам двокреветних соба, као и два велика, шестокреветна апартмана. Све собе поседују:

- ТВ са сателитском и кабловском телевизијом
- Телефон
- WIFI интернет високе брзине
- Клима уређај
- Засебно купатило
- Мини бар
- DVD player
- Подно грејање

Подно грејање, француски лежај, ТВ, мини бар, као и "роом сервис" чине да се гост осећа угодно у свакој нашој соби. Поседујемо и собе за непушаче. За све посетиоце хотел обезбеђен је паркинг простор. Дозвољено је уношење кућних љубимаца. Радно време рецепције је од 7 до 1 часова.

Виле "Етна" својим гостима нуди и wеллнес. Wеллнесс је јединствена оаза која ће вам омогућити хармонију духа и тела, као и потпуну ревитализацију физичког и менталног система. У wеллнесс центру, који у свом саставу има две сауне, слану собу , парно купатило, релаx масажу и ђакузи каду, моћи ћете да бирате неке од третмана који се данас користе у врхунским wеллнесс центрима.

Вила поседује велику летњу башту коју краси мало језеро са водопадом, као и посебно одвојеним (интимним) двориштем где се налазе два базена, летњи шанк, играоница на отвореном (терен за баскет, билијар, сто за стони тенис, стони фудбал), као и велики простор са лежаљкама за сунчање.

Цео центар је покривен бежичним интернетом, а гостима су на располагању и фаx, штампач, скенер и фотокопир апарат.


Вила Етна

Адреса: Варошица Угриновци бб, 32300 Горњи Милановац
Тел: 032 5749 254
Моб: 062 180 16 17
Веб: www.vilaetna.rs