"Кућа на Мрамору"
Домаћинство Ивана Алексића у селу Бершићи

Домаћинство "Кућа на Мрамору" се налази у селу Бершићи у Шумадији, општина Горњи Милановац. На 1 сат вожње (100км) од Београда аутопутем "Милош Велики" и 17км од Чачка и Горњег Милановца.

Домаћинство се простире на хектар површине. Опасано је храстовом и церовом шумом, засадима ораха, шљиве и вишње као и другог воћа, снабдева се водом са базена а у близини се налази и извор који извире у ливади испод куће на надморској висини од око 420 метара плени свежим ваздухом.

Гостима је у понуди закуп целокупног домаћинства са идејом да уживају у потпуној приватности са својом породицом, пријатељима, колегама...

Опремљеност домаћинства: Тв, Цд плејер и радио, помоћни лежај, комплет опремљена кухиња, велики простор за игру деце, роштиљ, паркинг места, у грејној сезони ложи се у собама..

Активности: Гостима "Куће на Мрамору" у понуди су шетње шумским стазама, могућност брања печурака (беле, вргањ, лисичарке..) одбојка у дворишту, бадминтон, фризби, песак за дечије игре. У варошици Бершићи доступан је и тениски терен на бетонској подлози.

У близини домаћинства: Планине у околини куће су Сувобор и Рудник, а од историјских локалитета знаменито место "Таковски грм" у Такову, као и Равна гора, манастир Враћевшница и сл.

Језици у објекту: Енглески.


Кућа на Мрамору


Кућа
2 собе
купатило
2 лежаја

Власник: Иван Алексић
Мобилни 063 7750359