Домаћинство Пајовић
Срезојевци, општина Горњи Милановац

Домаћинство Пајовић се налази у селу Срезојевци у Шумадији, општина Горњи Милановац, на 90 мин. (125км) од Београда аутопутем Милош Велики, и 22км од Чачка и Горњег Милановца.

Домаћинство је старо више од 200 година и простире се на 13 хектара површине. Опасано је храстовом и церовом шумом, засадима шљиве и другог воћа, снадбева се водом са сопственог извора који извире у ливади испод куће и на надморској висини од око 600м плени свежим ваздухом.

Гостима је тренутно на располагању услуга смештаја и то на принципу закупа главне куће уз коришћење целокупног домаћинства без обзира на број гостију, са идејом да они који дођу уживају у потпуној приватности са својом породицом, пријатељима, колегама. Могуће је уз претходни договор организовати намирнице од комшија из села и печено прасе или јагње из наше фуруне.

У потпуно опремљеној главној кући са два купатила и кухињом тренутно може преноћити 4 особe. За детаље око цена закупа молимо контактирајте нас.

Активности: Бадминтон, Пикадо, Фудбал, Љуљашке, Песак за децу, Шетња кроз домаћинство и шуму, Излети у Таково, Савинац, Равну Гору, Овачрско-Кабларску клисуру.

У близини домаћинства: Извор воде у домаћинству, шетња кроз шуму, историјски локалитети.

Производи који се могу купити од комшија: Ракија, вино, сир, кајмак, јаја, мед.

Карактеристично за понуду: Погодно за одмор у домаћинству окруженом шумама и ливадама, за породице са децом, за прославе.

Језици у објекту: Енглески, Шпански, Франскуски, Бангла.


Домаћинство Пајовић


Кућа
4 собе
2 купатила
4 лежаја

Власник: Милан Пајовић
Мобилни 064 4089384