Eko radionica na Zlatiboru
Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac redovno omogućava domaćinima koji se bave seoskim turizmom, edukacije po raznim pitanjima.


Dana 13. novembra 2015. grupa domaćina iz opštine Gornji Milanovac učestvovala je na radionici „Primena eko standarda održivog razvoja turizma u domaćinstvima koja se bave seoskim eko turizmom “ u okviru Projekta „EcoDots“, koja je održana na Zlatiboru.


Projekat Evropske komisije „EcoDots“ („Ekotačke“), čiji je jedan od partnera Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, ima za cilj da poveže putnike, mala i mikro preduzeća u oblasti turizma i ugostiteljstva, turoperatere i lokalne zajednice uz puno poštovanje princica održivog razvoja turizma.


Domaćini su bili u prilici da steknu nova znanja o upotrebi eko znaka Republike Srbije, o čemu su govorili predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, kao i da se upoznaju sa korišćenjem IPARD sredstava (evropskog fonda za poljoprivredu) koja će im biti dostupna u narednom periodu.


     


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji