Deset godina postojanja Udruženja preduzetnika u seoskom turizmuDana 31. januara 2014. godine, u Norveškoj kući u Gornjem Milanovcu , održana je svečana sednica Udruženja preduzetnika u seoskom turizmu Srbije, povodom 10 godina postojanja i uspešnog rada.


Bila je to prilika da se istakne šta je sve urađeno u prethodnih 10 godina i koliki je doprinos ovo udruženje dalo razvoju seoskog turizma u Srbiji, zahvaljujući velikom entuzijazmu i volonterskom radu svojih članova.


Posebno je naglašena uloga osnivača udruženja i predsednice skupštine udruženja, Slavke Nedeljković, kao pokretača aktivnosti i organizatora rada udruženja. Zaslužnim članovima i saradnicima iz cele Srbije dodeljene su zahvalnice za doprinos u razvoju seoskog turizma i radu udruženja u prethodnom periodu.


Širenjem ideje o seoskom turizmu, obilaskom terena, edukacijom, redovnim održavanjem radionica i sastnaka, uvek u drugom mestu, stvorena je mogućnost da se domaćini bolje upoznaju i kroz razmenu iskustava unapređuju ponudu u seoskom turizmu. Zahvaljujući ovakvom načinu rada, Udruženje je doprinelo da se značajno poveća broj kategorisanih domaćinstava, a kroz nove sadržaje unapređuje i obogaćuje kvalitet . Trenutno se evidentira 600 domaćinstava koja se bave seoskim turizmom, sa 10.000 ležajeva.


Udruženje prati zahteve savremenog turističkog tržišta i utiče da se ponuda prilagođava potrebama turista. U tom pogledu, mnogo se očekuje od uključenja u projekat EU Kalipso, gde udruženje želi da se angažuje.
 


TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji