Dani šilopajske panorame (VIDEO)Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac učestvovala je na svim do sada održanim Susretima organizatora manifestacija, koje organizuje udruženje „Turizam i manifestacije Srbije“ (TIM Srbije), u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.


Pod sloganom „Kreirajmo budućnost manifestacija u Srbiji zajedno“ na ovom, devetom po redu, jednodnevnom stručnom skupu okupio se veliki broj turističkih poslenika svih struktura, predstavnici Vlade RS, TOS-a, TOV-a, TOB-a, lokalnih turističkih organizacija, turističkih agencija, prevoznika, hotelijera , ugostitelja, proizvođača suvenira, kao i ugledni profesori, stručnjaci, predstavnici SANU i mnogobrojni turistički radniici. Ove godine priključio se i jedan broj predstavnika i turističkih radnika iz inostranstva, posebno zemalja iz Regiona.


Teme skupa su kao i prethodnih godina, bile izuzetno korisne, a posebnu pažnju su zavredila izlaganja Kako organizovati uspešnu manifestaciju, zatim Pravilnik o klasifikaciji manifestacija i Manifestacije u inostranstvu.


Pored stručnog dela, na skupu se dodeljuju u pet kategorija nagrade „Turistička slagalica“ za manifestacije koje su održane u prethodnoj godini.


Na prošlogodišnjim Susretima organizatora manifestacija, „Dani kneginje Ljubice“ proglašeni su za najuspešniju tradicionalnu manifestaciju u 2014. godini.


Ovog puta smo kroz film predstavili novu manifestaciju koja je organizovana u 2015. godini, „Dani šilopajske panorame“. Od 16 prikazanih filmova, film o Šilopajskoj panorami zauzeo je četvrto mesto.

Video o manifestaciji Dani kneginje Ljubice, koja je prošle godine na Susretima organizatora manifestacija proglašena za najuspešniju tradicionalnu manifestaciju u 2014. godini, za koju je Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac dobila nagradu: Turistička slagalica za najuspešniju tradicionalnu manifestaciju u 2014. godini.

TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji