36. Međunarodni sajam turizma u BeograduNa 36. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, od 27. februara do 2. marta 2014. godine, Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac predstavila je ponudu Rudničko-takovskog kraja. Štand se nalazio u okviru zajedničkog izlagačkog prostora sa Turističkom organizacijom Čačka, Atomske banje Gornja Trepča, i UTP “Morava”- Čačak.


Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac predstavila se štampanim materijalom (prospektima, flajerima, razglednicama), banerima, digitalnim prezentacijama, kao i izjavama za štampane i elektronske medije.


Štand je bio dobro posećen. Primetno je interesovanje za odmor u selu, a naročito za domaćinstva koja pripremaju hranu i koja pored smeštaja u ponudi imaju dodatne sadržaje. Eko selo Koštunići, vila Etna Ugrinovci i hotel “Neda” Rudnik privlače pažnju svih ciljnih grupa zbog svoje raznovrsne ponude. Pažnju posetilaca privukla je ponuda koja se odnosi na Kulturni turizam u okviru koga je predstavljeno Znamenito mesto “Takovski grm”, manastiri Vraćevšnica, Savinac i Vujan, kao i manifestacije: Međunarodno bijenale umetnosti minijature, Srpski festival svetske muzike, Dani kneginje Ljubice i drugo, zatim Rudnik sa raznovrsnom ponudom, Lunjevica, Ravna Gora, Rajac i druge destinacije.


Predsednik opštine Gornji Milanovac, Milisav Mirković posetio je štand Turističke organizacije i prisustvovao otvaranju sajma.


U petak, 28. februara održane su prezentacije turističkih ponuda pomenutih izlagača, koje su privukle pažnju brojnih medijskih kuća. Pored toga, na našem štandu su služeni hrana i piće, koje su pripremili Turistička organizacija, TRC “Momčilo Čeković” domaćice Žiža Ivanović, Zorica Pantović i Gordana Milošević, a za lepo raspoloženje potrudio se bend “Papanikolau” iz G. Milanovca.


Nadamo se da će naša uspešna prezentacija zainteresovati turiste da posete Rudničko-takovski kraj, upoznaju naše znamenitosti, odmaraju se u našim selima i uživaju u gostoprimstvu naših domaćina.TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji