„Turistički cvet“ treći put u opštini Gornji MilanovacNajveće priznanje u turizmu Srbije, „Turistički cvet“, koje se dodeljuje 27. septembra povodom Svetskog dana turizma, ove godine dobitnicima je uručeno prvog dana 45. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.


Turistička organizacija Srbije dodelila je nagradu „Turistički cvet“ u kategoriji Seosko turističko domaćinstvo, domaćinstvu „Tri hrasta“ Gordane Milošević iz Klatičeva.


Za razvoj seoskog turizma najbitniji su seoski ambijent, povezanost sa prirodom, udoban smeštaj, ekološki zdrava hrana pripremana na tradicionalan način, kao i ljubaznost i gostoprimstvo domaćina. Kuća „Tri hrasta“ ispunjava sve ove uslove.


Zahvaljujući raspoloživim kapacitetima, ali pre svega ljubaznoj domaćici Gordani, domaćinstvo „Tri hrasta“ je imalo najviše gostiju u prethodnoj godini. Seoskim turizmom se bavi od 2004. godine. U ovo domaćinstvo gosti dolaze da se odmore, relaksiraju u bazenu, dugim šetnjama, ili na terenima za boćanje.


Pored toga, ovde su organizovane brojne likovne i filmske kolonije, tematske radionice, dečji kampovi, škola engleskog jezika, pesničke večeri, turnir u boćanju. Zabeležena je velika poseta domaćih turista, kao i stranaca: Italijana, Poljaka, Nemaca, Norvežana i drugih.


Zašto turisti rado dolaze u „Tri hrasta“ najbolje se može videti iz Knjige utisaka u koju se upisuje većina gostiju. U njoj se mogu videti samo pohvale.
TOOGM
VESTI

Saznajte sve nove
informacije o dešavanjima
u našoj organizaciji...TOOGM
SEOSKI TURIZAM

Opština Gornji Milanovac
ima najbogatiju i
najraznovrsniju ponudu...TOOGM
GORNJI MILANOVAC

Posetite zvaničnu
prezntaciju opštine
Gornji Milanovac...

     

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac

Adresa: Tihomira Matijevića 4,
32300 Gornji Milanovac, Srbija

Telefon/Fax: 032 / 720 565
Telefon: 032 / 720 566

info@togm.org.rs
www.togm.org.rsSajt je pomognut od strane

Doći ćete kao gosti, a otići kao prijatelji